facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page

Najpametnejša gnojila na svetu Terra Neem

Updated: Aug 5, 2023

100% naravna gnojila brez karence


Ekološko in naravno, univerzalno in enostavno, učinkovitost in uporabnost, to si večina od nas še lahko predstavlja, da pa bi gnojilo še mislilo namesto nas, to pa ne!


Vendar je res, vsa gnojila blagovne znamke TERRA NEEM so:


  • primerna za ekološko kmetovanje in vrtnarjenje,

  • imajo vse potrebne certifikate,

  • so univerzalna in torej primerna za vse vrste rastlin v in okoli našega doma ali kmetije,

  • jih je enostavno uporabljati

  • so naravnega organske izvora

  • in hkrati »pametna« saj prav vsa poleg prehranjevanja rastlin vsebujejo različne DODANE VREDNOSTI.


Gnojila TERRA NEEM

Vsebnost azadirahtina, ki v gnojilih na osnovi neema (Neem cake, Neem tonic, Neem Leaf shine) poskrbi za ODSOTNOST VSEH VRST ŠKODLJIVCEV.

Škodljivci in neem tonic
Neem tonic na osnovi neemovega olja proti škodljivcem

Več kot 70 mikrohranil, aminokisline in ogromno kalija in kalcija v morskih algah (Kelp tonic), poskrbi za PREPREČEVANJE BOLEZNI in VREMENSKIH TEŽAV.


Čajna mešanica Bio-Zel NADOMEŠČA BAKRENE PRIPRAVKE, čajna mešanica na osnovi sladkega komarčka in timijana imenovana Bio-SK pa preprečuje začetek gnitja in pojave gnilob.

Rjave alge proti pozebam in zmrzalim
Kelp tonic in poezebe

Že pripravljena zeliščna pripravka Bio-Fix in Bio-Topix poskrbita za sobne rastline, Bio-Topi pa za daljšo obstojnost vseh škropil ne glede na vreme.


Bio-Herb je naša najnovejša pogruntavščina na organski bazi, ki temeljito in učinkovito odstranjuje različne plevele, BREZ da bi zastrupili sebe in okolico z glifosati.

Neem cake za vrt
Neem cake prava izbira za vrt

Vulkanski kamnini, zeolitna moka Bio-Ze, namenjena zbitim in težkim tlem ter bentonitna zemlja Bio-Ben, primerna za bolj peščena tla, vam zrahljata zemljo in povečata število mikro in makro por v zemlji, hkrati pa nase vežeta težke kovine, pesticide in nitrate ter preprečita njihov vnos v rastline.


Če želiš uporabiti učinkovita ekološka sredstva ter izvedeti o njih še več, SE PRIJAVI v naš svetovalni sistem pomoči uporabnikom in prejemaj učinkovite recepte za preventivno in kurativno uporabo izdelkov NEEM TERRA.


V spodnji obrazec vpiši svojo elektronsko pošto in začni uživati v prednostih 100% naravnih organskih gnojil NEEM TERRA!

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page