facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page

NAČINI PLAČIL IN DOSTAVA

V naši spletni trgovini Organska gnojila Neem so možni štirje načini plačil naročenega blaga ali storitev:

PLAČILO PO PREDRAČUNU/UPN NALOG: strošek poštnine znaša 3,40€, dostava se izvrši po prejemu plačila oz. potrdilu o plačilu, ki ga kupec posreduje na e-naslov:info@ekopridelava.si.

PLAČILO PREKO PAYPALA: strošek poštnine znaša 3,40€, pošiljanje potrdila ni potrebno. Dostava se izvrši najkasneje v roku dveh delovnih dni po prejemu naročila. Dostavljalec sicer pobira pakete vsak dan od pon-pet, naročila med vikendom se odpošiljajo v ponedeljek.

PLAČILO PO POVZETJU: strošek poštnine znaša 4,00€. Dostava se izvrši najkasneje v roku dveh delovnih dni po prejemu naročila. 

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU: kupec prevzame paket v skladišču: Betajnova 50, 1360 Vrhnika ob predhodnem dogovoru. V tem primeru ni stroška poštnine.

Dostavo pošiljk opravlja kurirska služba DPD. Dostave se vršijo v dopoldanskem času, od ponedeljka do petka. V kolikor vam dopoldanski termin dostave ne odgovarja, nam ob naročilu zaupajte nadomestni naslov. Ob dostavi po povzetju ni dodatnih stroškov odkupnine, kot tistih, ki so navedeni na računu.

V kolikor želite, da vam paket dostavimo preko Pošte Slovenije, mora biti le-ta nujno vnaprej poravnan (predračun, kartice, paypal). Prosimo vas, da nas o tem obvestite ob oddaji naročila.

bottom of page