facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page
Več kot Setveni koledar 2024 A3 format

Več kot Setveni koledar 2024 A3 format

SKU: G060
€ 10,50Price

Ogromen pregleden barvni A3 stenski setveni koledar za pomoč pri vrtnarskih opravilih za začetnike in izkušene vrtnarje z zbranimi povezavami do spletnih člankov za lažje delo na vrtu. Edini koledar na tržišču, ki nudi informacije o pojavih škodljivcev, bolezni in ekološke rešitve za njihovo odpravo! Informacije in navodila so usklajeni s podatki Setvenega koledarja Marie Thun.
Setveni koledar vsebuje vse potrebne podatke o datumih primernih za setev, presajanje in ukrepanje proti škodljivcem in boleznim ter vremenskim vplivom!


Naj na steni tvoje vrtne lope ali domače stene zasije v polnem sijaju!

 

 • Najboljši pomočnik v tvoji vrtnarski sezoni

  Vsa leta delovanja v podjetju sodelujemo z uradnimi inštitucijami, vrtnarji, kmeti, sadjarji in vrtičkarji pri beleženju pojavov škodljivcev in bolezni, ter vremenskih vplivih.

  Zbrani podatki in informacije nudijo znanje za načrtovanje novih vrtnarskih sezon in prevetivnih in kurativnih ukrepov proti pojavom škodljivcev in bolezni v naših vrtovih, sadovnjakih in drugje...

  Preventiva je 80% kurative in organiziranost, ko veš kdaj posejati, presaditi na prosto, kdaj in kolikokrat uporabiti naravna ekološka preventivna sredstva, da bo letina kar najboljša.

 • Usklajenost z Maria Thun setvenim koledarjem

  Vsi točni datumi setev, presajanj, pojavov škodljivcev, bolezni in ukrepov so usklajeni z biodinamičnimi podatki setvenega koledarja Marie Thun za leto 2023 in omogočajo kar največji uspeh z najmanj težavami zaradi škodljivcev in bolezni.
  Vrtnarska sezona traja celo leto in preventivno delo na vrtu in sadovnjaku omogoči maksimalne rezultate.

  Ker so izdelki Terra Neem dovoljeni v biodinamični pridelavi in Demetru, smo po dolgoletnem prigovarjanju naših strank, vse zbrane podatke in informacije vključili v setveni koledar, da bo tebi vrtnarjenje postalo lažje!

 • Kako ukrepati proti škodljivcem in boleznim

  Se vsako leto sprašuješ kdaj sejati zelenjavo, kdaj jo presaditi na vrt, kdaj obrezovati sadno drevje in kaj storiti za zaščito rastlin pred požrešnimi polži, strunami, majskimi, koloradskimi hrošči, ušmi, gosenicami in drugimi nadlogami? Tvojim rastlinam nagajajo bolezni, iščeš učinkovite ukrepe proti škodljivcem in boleznim, navodila za obrezovanje drevja.....
  Edinstven setveni koledar s točnimi datumi pojava škodljivcev in bolezni (zbrani podatki so izračunani na osnovi 50 letnega povprečja pojavnosti).

 • Brezplačni strokovni članki QR kode

  Na koledarju so zbrane hitre povezave do strokovnih vrtnarskih člankov s podrobnimi navodili za učinkovite ekološke rešitve pred škodljivci in boleznimi!

  Vsak mesec vsebuje povezave do ukrepov primernih za tisti čas.

  Primeri člankov:

  Kako se znebimo bramorja?

  Ekološki ukrepi proti čebulni muhi!

  Listne uši

  Ekološka zaščita paradižnika pred paradižnikovo plesnijo!

  Obrezovanje sadnih dreves

  Pravilno sajenje sadnih dreves in jagodičevja.

  ter mnogi drugi.

  Več kot 40 člankov ti je na voljo s pametnim telefonom, ki ima naložen čitalec črnih in drugih QR kod.

  Postopek dostopanja do člankov:

  1. Preveri ali tvoj pametni telefon/tablico vsebuje programsko opremo za branje QR kod.

  2. Če le tega nima, v trgovini Google ali Apple play izberi in naloži brezplačno aplikacijo kot je QR & Barcode Scanner podjetja Gamma Play (tega uporabljam jaz).

  3. Odpri aplikacijo in telefon/tablico s kamero približaj QR kodi na koledarju.

  4. Na telefonu/tablici se bo avtomatsko odprla povezava do članka v brezplačni spletni učilnici MINUTA VRT spletne strani ekopridelava.si

   

 • Več kot setveni koledar!

  Datumi, informacije, povezave do rešitev, preglednost...

  Biodinamični koledar - vrtnari po načelih narave, s povzetimi podatki Setvenega koledarja Marie Thun

  Čas je pomemben, ne razmišljaj - koledar ima točno označene datume za setev, presajanje, rez, škropljenje....

  Vodi zapiske - A3 format in ogromnooooo prostora za tvoje zapiske, kdaj si sejal kakšno zelenjavo, škropil, gnojil, kdaj je zunaj zmrzovalo ali kdaj imajo tvoji vnuki rojstni dan, prostora ti ne bo zmanjkalo.

  Triki, nasveti in rešitve - QR kode, ki te v sekundi pripeljejo do strokovnih učinkovitih rešitev za zaščito pred najpogostejšimi škodljivci in beoleznimi. Tudi kako jih odpraviti na ekološki način brez FFS sredstev in kemije. Povsem NARAVNO.

  Praksa, praksa in še enkrat praksa na osnovi teorije - Vse zapisano v koledarju smo preverili v praksi pri nas, pri naših partnerjih in strankah. Zakaj ne bi še ti?

  Odgovorno do okolja - Tiskano na 100% recikliran papir.

  Vsako leto bomo boljši - zavezani smo, da vse informacije, ugotovitve in odkritja redno dodajamo in upoštevamo v praksi, da bo ekološko vrtnarjenje vse lažje in bolj učinkovito.

  VELIKO, pregledno in enostavno - nič več potrebe po očalih, da bi prebrali uro, navodila ali stisnjenosti podatkov, A3 format koledarja nudi ogromno prostora in najboljši koledarski pregled.

  Strokovnost in dizajn - redno ustvarjanje strokovnih vsebin v brezplačni spletni učilnici MINUTA ZA VRT in moderen dizajn koledarja.

   

   

   

   

 • Tehnični podatki:

  Število strani: 14

  Format: A3, ležeče

  Končni format:420 mm x 297 mm, Format dizajna:424 mm x 301 mm

  Teža: 0,26kg

  Vezava: srebrna kovinska spirala

  Tiskanje: 100% recikliran papir, 170g, mat premaz brez plastifikacije

  Zaradi zaščite koledarja v bolje založenih in napredih trgovinah in trgovski centrih je koledar ovit v prozorno natron vrečko.

bottom of page