facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page
SADOVNJAK STRICA TOMA - vse za zdravo sadje in obilen pridelek

SADOVNJAK STRICA TOMA - vse za zdravo sadje in obilen pridelek

€ 97,90Price

VSEBINA ZADOŠČA ZA EKOLOŠKO PRIDELAVO SADJA ali LUPINARJEV

 

Paket za učinkovito in enostavno ekološko pridelavo sadja in lupinarjev. Vsa gnojila so hkrati primerna tudi za vzgojo zelenjave, jagodičevja, zelišč, sobnega in balkonskega cvetja, trajnic, grmovnic in žive meje.

 

Paket vsebuje: NEEM cake 4kg, NEEM tonic 500ml, KELP tonic 300ml, Bio-ZEL 250ml, Bio-SK 100ml

 • Prednosti:

  Pravilna kombinacija in uporaba 100% naravnih ekoloških gnojil brez karence TERRA NEEM zagotovi odlično prehranjenost rastlin, močan in razvit korenski sistem, bogat in okusen pridelek, bujno cvetenje ter prepreči pojav škodljivcev, bolezni in težav zaradi vremena.

   

  MOŽNOST UPORABE V VSEH RAZVOJNIH OBDOBJIH RASTLIN, TUDI PRI OBIRANJU!

   

  Vsa gnojila imajo veganski certifikat in so okolju, človeku in koristnim živalim neškodljiva (opraševalci kot so čebele, pikapolonice...)

 • Uporaba in shranjevanje:

  Vsa gnojila so primerna za škropljenje in zalivanje sadnega drevja, okrasnega drevja, lupinarjev, agrumov, zelenjave ter vseh vrst sobnih, balkonskih rož, trajnic in grmovnic.

   

  Primerna so za zunanjo in notranjo uporabo.

  Gnojila so primerna za uporabo v ekološki pridelavi.

   

  Shranjevanje: Gnojila hranimo dobro zaprta v temnem prostoru (ne sme biti izpostavljen direktni sončni svetlobi), pri temperaturi nad 5°C (ne sme zmrzniti).
  Hranimo izven dosega otrok.
  V primeru strditve NEEM tonic, le tega postaviti na toplo do oljnatega stanja.

   

  Rok trajanja: vsi izdelki najmanj 18/24 mesecev od dneva pakiranja.

 • Doziranje:

  NEEM cake: 100 g na višino ali leto starosti drevesa, a skupaj ne več kot 300g na drevo. Gnojilo razdelimo v tri luknje globine od 10-15 cm, narejene s sadilnim klinom 50 cm od debla. Luknje znova pokrijemo.

  Za najboljše rezultate uporabimo 2x letno.

   

  OPOZORILO: NEEM tonic: občutljive sorte hrušk kot sta Conference ali Junijska lepotica so lahko občutljive na azadirachtin, zato priporočamo polovično doziranje oziroma praktični preiskus mešanice na eni veji drevesa.

   

  Učinkovite kombinacije za preprečitev pojava škodljivcev (listne uši, kapar, grizlice, cvetožer, jabolčni zavijač in drugi), bolezni (cvetna monilija, breskova kodravost, listna luknjičavost, škrlup, rja, ožig) in poškodb ali pomanjkanja hranil pri sadnem drevju in lupinarjih zaradi vremenskih vplivov (suša, vročina, premočna vlaga, toča, pozeba, zmrzal...) so na straneh s škropilnimi načrti:

  SADNO DREVJE

  LUPINARJI

   

  Podrobnejša navodila za doziranje si oglejte na straneh z izdelki

  NEEM cake

  NEEM tonic

  KELP tonic

  Bio-ZEL.

   

  OPOZORILO: Zaradi boljše učinkovitosti gnojil priporočamo 24-48 urni razmak med škropljenjem z NEEM tonic in KELP tonic!

bottom of page