facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page
JESENSKO RAZKUŽEVANJE VRTA

JESENSKO RAZKUŽEVANJE VRTA

SKU: GP08
€ 75,90Price

Jesen je čas priprave vrtov in rastlinjakov na zimsko sezono in zimsko mirovanje. To je priložnost za zmanjšanje vpliva in prisotnosti škodljivcev v tleh vrtov in v rastlinjakih.

 

Razkuževanje vrtov s pravilno kombinacijo izdelkov NEEM cake, NEEM tonic in Bio-ZEL prepreči pojav škodljivcev kot so strune, polži, koloradski in majski hrošči, listne uši, različne gosenice,  tripsi, pršice in rastlinjakov ščitkar (bela muha).

 

Paket vsebuje: NEEM cake 4kg, NEEM tonic 500ml, Bio-ZEL 250ml

 • Prednosti:

  100 % naravni ekološki gnojili brez karence NEEM tonic in NEEM cake, primerni za vse vrste rastlin v kombinaciji z čajno zeliščno mešanico Bio-ZEL zagotavljajo temeljito razkužitev rastlinjaka in zemlje do sredine poletja naslednjega leta.

   

  Vsa gnojila imajo veganski certifikat in so okolju, človeku in koristnim živalim neškodljiva (opraševalci kot so čebele, pikapolonice...)

   

  Zaradi specifičnega vonja po ječmenovi kavi in grenkega okusa, gnojenje z NEEM tonicom in NEEM cake talnim gnojilom učinkovito prepreči prisotnost škodljivcev kot so strune, polži, koloradski in majski hrošči, tripsi, pršice in bele muhe (rastlinjakov ščitkar). Dodatek čajno zeliščne mešanice Bio-ZEL okrepi povečanje odpornosti rastlin proti boleznim in škodljivcem ter poveča donos in hranilne vrednosti rastlin.

 • Uporaba:

  Vsa gnojila so primerna za škropljenje in zalivanje zelenjave, sadnega drevja, okrasnega drevja, lupinarjev, agrumov ter vseh vrst sobnih, balkonskih rož in trajnic.

   

  Primerna so za zunanjo in notranjo uporabo.

  Gnojila so primerna za uporabo v ekološki pridelavi.

   

  Shranjevanje: Gnojila hranimo dobro zaprta v temnem prostoru (ne sme biti izpostavljen direktni sončni svetlobi), pri temperaturi nad 5°C (ne sme zmrzniti).
  Hranimo izven dosega otrok.
  V primeru strditve NEEM tonic, le tega postaviti na toplo do oljnatega stanja.

   

  Rok trajanja: vsi izdelki najmanj 18 mesecev od dneva pakiranja.

 • Doziranje:

  Naredimo vodno mešanico, 1 L mlačne vode (30°C) in 20 ml NEEM tonika v katero dodamo tudi 3,5 ml čajno zeliščne mešanice Bio-ZEL..   

   

  Za vsako škropljenje pripravimo svežo mešanico, ki jo pred uporabo dobro pretresemo in porabimo v 8 urah.

   

  S škropljenjem začnemo takoj, ko bomo spraznili gredice, rastlinjak ali preden se bo temperatura zemlje znižala pod 6 stopinj Celzija.

   

  V rastlinjaku lahko škropimo tudi v primeru dežja ali visoke zračne vlage.

   

  Za optimalne rezultate razkuževanja predhodno dodamo NEEM cake (4kg na 100m2). Potresemo, vdelamo in zalijemo 

   

  Podrobnejša navodila si oglejte na straneh z izdelki

  NEEM cake

  NEEM tonic

  Bio-ZEL.

bottom of page