facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page
Bio Neem Prah 200g

Bio Neem Prah 200g

SKU: R2
€ 14,20Price

100% BIO NEEM PRAH

 

Azadirachta indica ali nim (neem angleško), osnova ajurvedske medicine z več kot 5000 let tradicije, zagotavlja učinkovitost delovanja.

 

Iz skrbno izbranih in ročno nabranih listov kontroliranega ekološkega porekla z lastnih divjih plantaž drevesa Neem, najetih po načelu pravične trgovine.

Uporaben na več načinov. Vedno znova navduši in preseneti uporabnike. 

 • Prednosti:

  • 100% kontrola kakovosti
  • izdelano samo iz najboljših in najbolj primernih posušenih listov divjega neema
  • drobno mleto in posušeno po tradicionalnem ajurvedskem postopku z več kot 5000 let tradicije
  • brez uporabe petrokemičnih sredstev in segrevanja

   

 • Uporaba in shranjevanje:

  Primeren za kožo in lasišče. Lajša srbečico, pomaga pri izpuščajih, lišajih, glivicah. Idealna kurativa ob pojavu noric.

  Kopel iz neem prahu kožo regenerira, vlaži in očisti umazanije.

  Iz neem prahu lahko pripravimo masko, ki jo uporabimo na obrazu ali lasišču. Kožo ali lasne mešičke nahrani z mikrohranili in izloči nepotrebno nesnago, ki je največkrat vzrok težav s kožo.

  Neem je v pravilnih odmerkih, in v posvetovanju z osebnim zdravnikom, uporaben tudi za uživanje, saj klinične preiskave dokazujejo uspešnost pri nižanju stresa, zmanjšani uporabi inzulina, aknah, pritisku, kandidi, kožnimi okužbami, boljšem imunskem sistemu ...

  Shranjevanje: neomejeno v steklenem kozarcus pokrovom, preprečiti je potrebno vstop vlage

 • Doziranje:

  Direktor podjetja g. Križan je rastlino neem spoznal v času delovanja na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 2003 in v času študija na Biotehniški fakulteti že od leta 1994 naprej.


  Z raziskovanji, izobraževanji in stalnimi srečanji z ajurvedskimi zdravniki (tudi v Indiji) in potovanjih po vzhodni Aziji, je podjetje Aurum pridobilo številna znanja o uporabi neema, ki so na voljo kupcem izdelka v priloženih navodilih.


  Ker je v preteklosti s strani slovenskih podjetij, ki so se kasneje začela ukvarjati z rastlino Neem, prihajalo do nenehnega kopiranja navodil za uporabo in receptov, na spletu niso javno objavljena. Hvala za razumevanje.

bottom of page