facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page
RAZKUŽEVANJE PRAZNE ZEMLJE OKTOBER- vrt brez bramorja

RAZKUŽEVANJE PRAZNE ZEMLJE OKTOBER- vrt brez bramorja

€ 53,90Price

VSEBINA ZADOŠČA ZA EKOLOŠKO OBDELAVO NA NAJMANJ 50 m2 POVRŠINE

 

Paket za učinkovito in enostavno ekološko razkuževanje zemlje v primeru prisotnosti bramorja. Preprečuje prisotnost bramorja, ličink bramorja, v kombinaciji z Neem cake pa tudi prisotnost polžev, strun, koloradskega hrošča, majskega hrošča, žerk čebulne muhe, orehove muhe, oljčne muhe, lešnikarja. Več podrobnosti o uporabi gnojil si preberite v strokovnih člankih v učilnici in na straneh posameznih produktov.

 

Paket za oktobrsko razkuževanje vsebuje: NEEM tonic 1l, Bio-TOPI 250ml

 • Prednosti:

  Pravilna kombinacija in uporaba 100% naravnih ekoloških gnojil brez karence TERRA NEEM zagotovi odlično prehranjenost rastlin, močan in razvit korenski sistem, bogat in okusen pridelek, bujno cvetenje ter prepreči pojav škodljivcev, bolezni in težav zaradi vremena.

  MOŽNOST UPORABE POSAMEZNEGA GNOJILA IZ PAKETA V VSEH RAZVOJNIH OBDOBJIH RASTLIN, TUDI PRI OBIRANJU! 

  KOMBINACIJA GNOJIL V PAKETU ZA RAZKUŽEVANJE GREDIC JE PRIMERNA LE V JESENSKEM ČASU SEPTEMBRA IN OKTOBRA, NAJBOLJŠE OB PRAZNIH GREDICAH!

  Vsa gnojila imajo veganski certifikat in so okolju, človeku in koristnim živalim neškodljiva (opraševalci kot so čebele, pikapolonice...)

 • Uporaba:

  Vsa gnojila so primerna za škropljenje in zalivanje zelenjave, sadnega drevja, okrasnega drevja, lupinarjev, agrumov ter vseh vrst sobnih, balkonskih rož in trajnic.

  Primerna so za notranjo in zunanjo uporabo.

  Gnojila so primerna za uporabo v ekološki pridelavi.

   

  Shranjevanje: Gnojila hranimo dobro zaprta v temnem prostoru (ne sme biti izpostavljen direktni sončni svetlobi), pri temperaturi nad 5°C (ne sme zmrzniti).
  Hranimo izven dosega otrok.
  V primeru strditve NEEM tonic, le tega postaviti na toplo do oljnatega stanja.

   

  Rok trajanja: vsi izdelki najmanj 18/24 mesecev od dneva pakiranja.

 • Doziranje:

  • pri polnih gredicah, v vsako luknjo z žličko nasujemo 10 g Neem cake in jo zalijemo z 20 ml (nikoli več kot 30 ml) mešanice Neem tonic + Bio-TOPI v razmerju 1:2. Mešanice ne mešaš z vodo!
  • prazne gredice zalijemo z mešanico Neem tonica in Bio-TOPI, ki jo razredčimo z vodo. Za 50 m2 površine uporabimo 1 L Neem tonica in 2 dcl Bio-TOPI in 10 L vode.

  Podrobnejša navodila za doziranje in recepte si oglejte v naši učilnici (prispevek Kako so ukrotili bramorja?) in na straneh z izdelki:

  NEEM cake

  NEEM tonic

  Bio-TOPI

  OPOZORILO: Zaradi boljše učinkovitosti gnojil in preprečitev ožiga rastlin priporočamo uporabo mešanice za zalivanje na praznih površinah v jesenskem času, prvi recept septembra, drugi oktobra, in ne v spomladanskem času.

bottom of page