facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page

HVALA ZA ZAUPANJE V HITRO, ENOSTAVNO, UČINKOVITO IN EKOLOŠKO REŠITEV!

Nauči se kakšno zemljo ima bramor najraje, kako se razmnožuje in na kakšen način se znebimo bramorja na ekološki način, brez uporabe kemičnih sredstev. 

Vsa podrobna navodila o postopku, koncentracijah in uporabljenih ekoloških sredstvih so navedena v priloženem dokumentu. Klikni na gumb "PRENESI TUKAJ", ki ga najdeš spodaj in zaupal ti bom potrebna navodila za učinkovito zatiranje bramorja! 

NOVOST NA TRŽIŠČU!

Leta in leta so se velika fitofarmacevtska podjetja trudila narediti izdelek, ki bo varen za ljudi, okolje in živali, a hkrati tudi uničujoče delujoč na bramorja.

Naši ekipi je po letih in letih testiranj to končno USPELO!

Če imaš na vrtu ali polju bramorja, ali če zaradi bramorjev obupuje tvoja mama, oče, babica, dedek, teta, stric, soseda, sosed, prijateljica, prijatelj in celo najhujši sovražnik ...

potem si na pravem mestu...

 

UČINKOVITA HITRA NARAVNA EKOLOŠKA REŠITEV V BOJU PROTI BRAMORJU ZA VSE, KI:

  • želijo hitro, učinkovito in na ekološki način rešiti svoje težave z bramorjem

  • ne želijo več prenašati opustošenih gredic, uničenega pridelka in nenehnega lova na bramorje

  • so poizkusili že vse in ne želijo več izgubljati časa

Se prepoznaš?

Po raziskavah se več kot 79,68% vrtičkarjev in poljedelcev sooči s težavo po imenu bramor! Tudi naš vrt ni bil izjema. Bramor tu, bramor tam in v dveh letih je bil vrt povsem preluknjan. Borba z bramorji zna parati živce in na koncu sem bil že pošteno naveličan boja z bramorji, saj nisem mogel kupiti učinkovitega neškodljivega naravnega sredstva proti bramorju.

Boril sem se, poskusil vse kar so mi ponujali in dovolili kupiti, dokler nisem imel vsega dovolj! Uporabil sem vse svoje znanje in izkušnje, zbral skupino enako mislečih strokovnjakov s področja agronomije in se lotil iskanja REŠITVE!

Po letih in letih testiranj nam je končno uspelo, odkrili smo POSTOPEK IN REŠITEV KAKO SE ZNEBITI BRAMORJA NA EKOLOŠKI NAČIN HITRO IN UČINKOVITO!

Predstavljaj si naše veselje in zadovoljstvo!

Zato ponosno predstavljamo prav poseben izdelek - ki vključuje vse kar potrebuješ za ekološko, učinkovito, hitro zatiranje bramorja v vrtu in novo veselje z vrtnarjenjem!

Če bramor že pustoši po vrtu, ali ga ne želiš dobiti v goste... kot ti je že dobro znano, se bramorja lahko znebiš ali preprečiš njegov obisk tudi na naraven ekološki način, brez uporabe strupov! 

Vedeti moraš le kaj potrebuješ, ter kako in kdaj to uporabiti!  

Navodila kako se znebili bramorja, dobiš, če klikneš na gumb "PRENESI TUKAJ", ki se nahaja zgoraj.

Da bi bil zate boj z bramorjem lažji, so me sodelavci prepričali in naredili smo PRAV POSEBEN PAKET izdelkov, z imenom Paket - VRT BREZ BRAMORJA!

Vsebina paketa:

Neem cake 2 kg - izjemno talno organsko gnojilo brez karence z močjo insekticida in s kar 79,88% organske mase, velikim deležem rastlinskega naravnega dušika, kalija in fosforja. Tla razkuži, prepreči pojav talnih škodljivcev (polži, strune, majski hrošči, koloradski hrošči, oljčna muha, češnjeva muha, orehova muha, lešnikar...) in prehrani rastline z mikro in makro hranili! 

Neem tonic 100 ml - čudovito listno organsko gnojilo brez karence z močjo insekticida, ki ima seznam škodljivcev na katere deluje dolg že 609 imen. Razkužuje rastline, tla in preprečuje sivenje las zaradi škodljivcev. 

Bio-TOPI 250 ml - čajno zeliščna mešanica, ki deluje kot topilo, močilo in okrepi delovanje aktivne insekticidne snovi azadirachin v zgornjih gnojilih! Nepogrešljiv pripomoček pri razkuževanju in uničevanju plesni v rastlinjakih!

Izdelke lahko uporabimo posamezno ali v kombinaciji!

Ker so vrtičkarji, na učinkovito ekološko rešitev kako se znebiti bramorja, res dolgo čakali, moramo to proslaviti skupaj. Zato je vsebina paketa, ki vsebuje vse kar potrebuješ za zatiranje bramorja to jesen (Paket - Vrt brez bramorja) do 11.11.2019, na voljo po posebni znižani ceni 28.90€

 

Če se torej želiš znebiti bramorja ali pomagati komu drugemu in naročiš svoj PAKET - VRT BREZ BRAMORJA ZDAJ, obljubim da bo paket pri tebi v 72 urah. 

REDNA CENA: 37,90€ ... znižana cena: 28.90€*

*veljavnost ponudbe do 11.11.2019

 

Zadovoljstvo strank je meni in ekipi Ekopridelave zelo pomembno!

Pošlji nam elektronsko pošto na info@ekopridelava.si,

če imaš kakšno vprašanje, komentar ali če te kaj skrbi!

Hvala za zaupanje.

bottom of page