facebook-domain-verification=uw042a8xn552l32pazak5hy8jquqou
top of page

NAKUP BREZ TVEGANJA

V podjetju Aurum d.o.o. postavljamo zadovoljstvo kupcev z našimi izdelki in storitvijo na prvo mesto. Vseeno pa se tu in tam zgodi, da kakšen kupec ni popolnoma zadovoljen z nami. Takrat stopi v stik z našim oddelkom za stike s strankami na info@ekopridelava.si ali 031 329 507 in pomagali ti bomo.

MENJAVA BLAGA

Ob ugotovitvi, da si pomotoma naročil/a napačni izdelek organskih gnojil Terra, ga brez težav zamenjamo za ustreznega. V tem primeru vse stroške pošiljanja žal kriješ sam/a. Izdelek mora biti za upoštevanje menjave popolnoma nerabljen, neodprt, nepoškodovan in v originalni embalaži!

REŠEVANJE REKLAMACIJ

 

Naša zaveza tebi, našemu zvestemu kupcu je, da vsako pošiljko pred odpošiljanjem natančno pregledamo ter preverimo ustreznost izdelkov in naročenih količin. Vseeno pa se tu in tam zgodi, da prejmeš ali napačni izdelek ali se le-ta med potjo poškoduje/uniči. Takrat te prosimo, da izdelek fotografiraš in nas o reklamaciji čimprej obvestiš na info@ekopridelava.si. Naročili bomo prevzem s strani kurirske službe, na tebi je le, da izdelke ponovno zapakiraš v kuverto/škatlo.

Po prejemu vrnjene pošiljke ti bomo blago zamenjali ali ti ponudili vračilo plačane kupnine, v kolikor tega produkta ne bi bilo več na zalogi. Reklamirano pošiljko pošlji na naslov: AURUM d.o.o., Robova cesta 6, 1360 Vrhnika, s pripisom reklamacija.

Reklamacija bo rešena najkasneje v osmih (8) dneh od dneva prejema vrnjene pošiljke. Tudi tu velja, da morajo biti pošiljke vrnjene v originalni embalaži ter nerabljene.

V kolikor se izkaže, da smo ti pomotoma poslali napačni izdelek, nam to takoj sporoči na info@ekopridelava.si. Izdelek ti bomo brezplačno zamenjali. V tem primeru stroške pošiljanja v obe smeri krijemo mi.

Po odprtju paketa nam takoj pošlji fotografijo napačnega izdelka. Organizirali bomo prevzem izdelka s strani kurirske službe DPD, ti moraš izdelek samo zapakirati v kuverto/škatlo. Po prejemu izdelka ti nemudoma pošljemo pravega. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.

bottom of page